Sinapse

Objavljeno dne:
Sinapse

Sinapse so povezave med živčnimi celicami, preko katerih se po živčnem sistemu prenašajo sporočila.

Skozi sinapse se na isti način prenašajo tudi bolečinski dražljaji v možgane, kjer se razvije občutek bolečine.

V oslabljenem organizmu so tudi sinapse oslabele, zato so bolj dovzetne za prenos bolečinskega dražljaja. Že najmanjši signal sproži akcijski potencial v živčni celici in aktivira njen odziv na bolečino. Še posebej to velja pri kroničnih bolečinah, pri kateri je živčni sistem že nadražen in alergičen na potovanje bolečine.

Okrepljene sinapse pomenijo večjo odpornost za prenos bolečinskih dražljajev. Da bi se vzdražile in sprožile akcijski potencial za prenos bolečine, je potreben veliko močnejši bolečinski signal. Šibkejših signalov, ki so pod pragom njihovih zaznav, ne prenašajo več naprej v centralni živčni sistem. Bolečina se olajša in zmanjša. V vsakem primeru občutimo samo tiste bolečine, ki se prebijejo skozi sinapse.

Geo impulzi Bionisa in Bionizatorja napolnijo sinapse z bioenergijo v obliki elektromagnetnega stimulansa, ki izboljša bioelektrični potencial v sinapsah. Poveča se prag, ki ga morajo prekoračiti bolečinski dražljaji, da bi dovolj vzdražili živčne celice, da bi se bolečina širila naprej. Živčne celice postanejo bolj odporne za obleganje bolečinskih signalov in manj dotakljive za njihov prenos v možgane. Občutimo manj bolečin, lahko pa tudi povsem izginejo.

 

Sinapse so povezave med živčnimi celicami, preko katerih se širijo sporočila in bolečinski dražljaji. Geo impulzi Bionisa in Bionizatorja jih okrepijo, da postanejo manj dovzetne za prenos bolečinskih dražljajev.

 

 

BIONIZATOR za kapilarni pretok, prekrvavitev možganov, trdnejše kosti, proti osteoporozi in za hitrejše celjenje kosti pri poškodbah