Sveta trojica in Zaper-Zaperino terapija zavirata vnetja

Objavljeno dne:
Sveta trojica in Zaper-Zaperino terapija zavirata vnetja

Zaper-Zaperino ima ključno vlogo pri saniranju tihih vnetij v telesu, ker uničuje PARAZITE in njihove toksine kot končne povzročitelje bolezni. Na snovni ravni mu priskoči na pomoč Sveta trojica, to je bio eliksir v obliki zmesi bio posušenega in mletega ingverja, kurkume in čilija v razmerju 30g, 60g in 1 g.

Sveta trojica dokazano zavira vnetni COX encim. To počne enako učinkovito kot nesteroidna protivnetna zdravila kot so Ibuprofen, Naklofen, Aspirin, itd. Z razliko, da ob tem ko Sveta trojica zavira vnetni COX encim, ne zavira zaželenega prostaglandina PGI2, ki varuje sluznico. Tega nobeno farmacevtsko protivnetno zdravilo ne zmore, zato protivnetne tablete predstavljajo potencialno nevarnost za telo pri dolgotrajnem uživanju.
Več o imunskem sistemu, vnetju, Sveti trojici in COX encimu >>

Ker so vneta mesta napadena s prostimi radikali in bakterijami in paraziti je Zaper-Zaperino terapija odličen pristop za pospešeno obnovo vnetih tkiv. Vedno delamo Zaper-Zaperino terapijo skupaj z uživanjem tinkture pelin, črni oreh in bio klinčki. Klinčki so eden najboljših naravnih antioksidantov, ki celostno pripomorejo k obnovi vnetih tkiv.

Sveta trojica skupaj z Zaper-Zaperino terapijo vpliva na protivnetno razstrupljanje in razkisanje celotnega telesa. Ta kombinacija deluje na telo celostno in blagodejno iz snovne in energijske ravni za revitalizacijo in obnovo vnetih tkiv. Več >>

Neposredno vpliva tudi na črevesje in celoten prebavni trakt. Pomaga, da se hrana bolje prebavi, da ne pride do zakisanih presnovkov napol prebavljene hrane, ki pronica skozi črevesje in sproža vnetja. Napol prebavljena hrana, ki se v obliki odpadnih kislin odlaga v tkiva in v razne šibke točke organizma, se po ajurvedi imenuje ‘ama’ in je po tisočletja stari modrosti osnovni vzrok vseh bolezni. Privablja parazite in je pravo gojišče, v katerem se mikrobi vratolomno razmnožujejo in tkivom še dodatno škodujejo z izločanjem toksinov.

Takšna zakisanja in eksplozije parazitov in njihovih toksinov nastanejo tudi v nelagodnem počutju, čustveni stiski in v stresu, ki imunskemu in prebavnemu sistemu odvzame energijo, ki jo telo nujno potrebuje za presnovo in obrambni sistem pred paraziti in bakterijami. Zato lahko v čustvenem pritisku trenutno zbolimo, ali pa se bolezen postopoma kopiči na daljši rok. Boleči sklepi >>

Tiha vnetja so najbolj nevarna, ker za njih niti ne vemo, zaznavamo samo težave kot so bolečine v sklepih, težave s krvnim obtokom in notranjimi organi, utrujenost, glavoboli, oteženo dihanje in gibanje, slaba umska koncentracija in mnogi drugi simptomi in bolezni.
Več o bolečih sklepih >>

Zaper-Zaperino in Sveta trojica sinergistično oziroma vzajemno zavirata vnetja in dajeta energijo, boljše počutje ter vitalizirata tkiva.

Sveta trojica je zmes bio posušenega in zmletega ingverja, kurkume in čilija, to so prebavni encimi za boljšo prebavo beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob, tako da ne prihaja do nepopolne prebave in gnitja v črevesju namesto zdrave mlečnokislinske presnove.

 • INGVER: za beljakovine (meso, ribe, stročnice, sir…),
 • KURKUMA: za ogljikove hidrate (riž, krompir, testenine, sladkarije, moka, kruh…) in
 • ČILI ali KAJENSKI POPER: za maščobe (olje, maslo…).

Bio mešanico Sveta trojica uporabljamo pri pripravi hrane, odlična je v vseh jedeh, juhah, prilogah in omakah, v rižu, krompirju in testeninah. Za terapevtsko uporabo pa uživamo surovo. V ta namen zadostuje četrt čajne žličke mešanice Svete trojice, ki jo vmešamo v malo vode in spijemo vsak dan pred glavnim obrokom. Vedno poplaknemo z malo vode. Sveto trojico lahko užijemo tudi po obroku oziroma vedno in kadarkoli, tudi na prazen želodec, če kmalu sledi obrok.

V Sveti trojici je dvakrat več kurkume kot ingverja in samo malo čilija. Nabavimo v bio trgovini bio kvaliteto!

 • Čili = 6 mg dnevna količina / 1 osebo, to je noževa konica: v SVETI TROJICI je to že preračunano.
 • Čili spodbuja nevrotransmiterje endomorfine, to je hormone sreče in je zelo dobrodošel za dobro počutje in zdravo soočanje s stresom. Ustvarja dobro počutje v lastni koži.
 • Čili spodbuja tudi prebavni hormon gastrin in je naravni antibiotik.

Za hitro pripravo Svete trojice brez tehtanja lahko zmešamo:

 • 1 žličko INGVERJA z
 • 2 žličkama KURKUME in
 • 1 ščepcem ČILIJA.

Lahko pa pripravimo več za vsakodnevno uporabo:

 • 30 gramov ingverja
 • 60 gramov kurkume
 • gram čilija.