KANDIDA ne prenese zaper impulzov ZAPER-ZAPERINA

Objavljeno dne:
KANDIDA ne prenese zaper impulzov ZAPER-ZAPERINA

Kandida (Candida Albicans) je glivica, ki se močno odziva na ZAPER impulze Zaper-Zaperina, pod njihovim vplivom njena ovojnica poči in kandida že v nekaj minutah odmre.

Kandida se razrašča v zakisanem organizmu, v katerem manjka:

  • Bioelektričnih ZAPER impulzov. Kandida že v nekaj minutah podleže pred zaper impulzi protimikrobne terapije Zaper-Zaperino. Ker je trdovratna in skrita celo v ledvičnih in žolčnih kristalih ter zobnih kotičkih, od koder se vedno znova vrača v telo, Zaper-Zaperino terapijo redno in trajno delamo enkrat tedensko za vzdrževanje stanja in kot preventiva. Na dan Zaper-Zaperino terapije vzamemo tudi kapljice tinkture pelin in črni oreh skupaj z enim bio klinčkom. Zaper-Zaperino terapijo na začetku boja s kandido redno delamo kar cel mesec vsak dan trikrat 7 minut z 20-minutnima pavzama, nato pa je dovolj enkrat tedensko vse življenje za sprotno revitalizacijo. Zaper-Zaperino lahko dela vsa družina, tudi otroci, ki že hodijo in govorijo.
  • Solarne energije sončnih fotonov. Steklen vrč vode vsak dan postavimo na sončno okensko polico, da se voda fotonira, to pomeni obogati s sončnimi fotoni in tako postane SOLARNA VODA. Obenem izhlapi klor. Solarno vodo pijemo vsak dan, ker zavira razvoj kandide.
  • Kisika. Kandida obožuje vlažna in hladna mesta s primanjkljajem kisika. Čustvene, mentalne in telesne obremenitve v obliki adrenalinske borba-beg reakcije poberejo telesu kisik, kapilare se lokalno zožijo, kapilarni obtok oslabi, tkivom primanjkuje kisika, telo se zakisa in postane dovzetno za kandido. Razširimo rebra in dvignimo ramena, dihajmo bolj polno in zavzeto. Tudi sproščena hoja v naravi bogati ožilje in tkiva s kisikom. Za nevtralizacijo podzavestne stresne reakcije obogatimo svoj dom z geo impulzi Bionisa ali Bionizatorja, ki odpreta kapilare in vračata telesu kisik.
  • Bioenergijskega pretoka. V ta namen postavimo v svoj dom Večvalovni oscilator LAKITES po dr. Lakhovskem, ki v razmerju zlatega reza ponuja celicam harmonično energijo na kratkem valu celične radiobiologije, ob kateri se tkiva energijsko napolnijo in zaživijo ter postanejo manj dovzetna za kandido.

Kot vse plesni in glive tudi kandida izloča mitotoksine, to so strupi ali TOKSINI, ki jih mora imunski sistem predelati skozi jetra in izločiti iz organizma. Zato kandida zelo obremenjuje organizem in slabi imunsko odpornost in življenjsko moč. Kandida je v majhnih količinah prisotna pri vseh ljudeh. Pri ljudeh, ki zmorejo izravnati psihofizične pritiske in stres, ki niso zakisani, ki imajo zdrave življenjske navade in živijo v zdravem okolju, pa se kandida ne razraste. Kandida je zelo trdoživa. Uspešno jo lahko zatremo z osebno bioresonanco Zaper-Zaperino in preprečimo njeno razraščanje in izločanje njenih toksinov v naše telo.

  • V času odpravljanja kandide z osebno bioresonančno metodo Zaper-Zaperino namesto sladkarij uživamo cimet z medom.
  • Namesto pšenične moke pa uporabljamo proseno moko, ki deluje v črevesju alkalno in tako pomaga pri zatiranju kandide. V mnogih bio trgovinah imajo mlin, s katerim lahko v trenutku nakupa zmeljejo svežo proseno moko, na primer četrt kile oluščenega prosa in četrt kile neoluščenega prosa.
  • Namesto prosa pa lahko zmeljejo tudi moko iz kamuta, to je starodavna egipčanska pšenica. Navadna pšenica je hibrid, ki deluje na telo kislo, zato se izogibamo mokastih in sladkih proizvodov, ker sta bela moka in beli sladkor glavna hrana kandida.
  • Izogibamo se tudi hidrogeniranih in rafiniranih rastlinskih olj in margarine. Namesto tega uživamo surovo maslo in naravne maščobe kot so laneno, konopljino, orehovo in druga hladno stiskana olja. Za solato je v redu bučno ali olivno olje. Za kuhanje in peko pa surovo maslo in GEA sončnično olje, ki ni hidrogenirano, kot so razna cenena rastlinska olja. Poleti lahko za kuhanje uporabljamo kokosovo in palmino maščobo (pozimi pa ne, ker hladi telo).
  • Bio začimbe proti kandidi so: cimet, citronka, čili, galgant, klinčki, koromač, orientalska kumina (kumin), limonska trava, majaron, meta, muškatni orešček, origano, pelin, rožmarin, timijan in zelena. Biti morajo bio kvalitete. Uživamo tudi surove, ne le v kuhani obliki. Terapevtska količina je slaba četrtinka čajne žličke surove bio začimbe, ki jo vmešamo v malo vode in poplaknemo, ali pa vmešamo v jogurt ali med. Tik pred uporabo jih stremo v možnarju, da se ohranijo vsa eterična olja, antioksidanti in biološko aktivne snovi.

Kandida se lahko razbohoti v zakisanem organizmu in povzroča raznovrstne simptome in bolezni glede na to, v katerem delu telesa se razrašča. Kandida ima tako kot vse glive in plesni višje razvito zgradbo celic, ki se imenuje EUKARIONTSKA. Takšno celično zgradbo imajo tudi vse rastlinske, živalske in človeške celice. Bakterije vseh vrst pa so izjema, ker imajo nižje razvito celično obliko, ki se imenuje PROKARIONTSKA, to je preprosta oblika celic, ki spominja na pracelice. Antibiotiki uničijo bakterije, ki imajo nižje razvito PROKARIONTSKO zgradbo, zato bakterije pri uporabi antibiotikov odmrejo, človeške celice z višje razvito EUKARIONTSKO zgradbo pa preživijo. Ker ima tudi kandida višje razvito EUKARIONTSKO zgradbo (kot človeške, rastlinske in živalske celice), ji antibiotiki ne morejo nič.

Kandida je odporna na antibiotike. Snovi, ki uničujejo kandido, pa poškodujejo tudi človeške celice, zato je kandida tako trdovratna. Uradna medicina nima dokončnih zdravil za odpravljanje kandide.

Rešitev je v uporabi naravnih bio začimb in zelišč, solarne vode in Zaper-Zaperina, ki je uspešen v zatiranju kandide zato, ker pusti telesne celice pri miru, celična ovojnica pri kandidi pa že v nekaj minutah poči in kandida odmre.

Ker se kandida včasih skrije v ciste, žolčne in ledvične kamne, tumorje in druge tvorbe, od koder se kasneje spet lahko začne razraščati in se infekcija ponovi, je pomembna trajna naravnanost k redni tedenski uporabi Zaper-Zaperina, tudi ko se stanje že normalizira. Zaper-Zaperino in zeliščna podpora (s tinkturo pelina, črnega oreha ter klinčki) so priporočljivi za vse družinske člane kot preventiva za vzdrževanje stanja, v katerem se kandida ne more razraščati.

V stresnih situacijah, ko imunski sistem popusti in se prebava zakisa, se kandida lahko vedno znova razraste ali pa jo dobimo v stiku z družinskimi člani, v šoli in službi ter povsod, kjer smo v stiku z ljudmi. Zato v takšnih kritičnih trenutkih takoj pristopimo k ponovni enomesečni vsakodnevni kuri z Zaper-Zaperinom po trikrat 7 minut vsak dan z dvema 20-minutnima pavzama.