Mojca Nendl

Objavljeno dne:
Mojca Nendl

Sem EFT terapevtka in pomagam ljudem s tapkanjem v čustveni stiski, pri tem pa mi Profesionalna Teslova fontana omogoča obnovo energije med terapijami in izboljša možnost pozitivne spremembe. Navadila sem se na njeno delovanje, ki je zame zelo pomembno pri delu in mi tudi vsak dan mojega življenja daje moč.

EFT tehnika - tapkanje je najboljša rešitev za odpravo čustvenih težav kot so strah, panika, anksioznost, nespečnost, tesnoba, bolečine, stres, depresija... Moji začetki tapkanja segajo v študijsko leto 2005. Diplomirala sem na FOV kot organizatorka - managerka, kasneje pa se z veliko vnemo posvetila delu s tapkanjem, saj mi je omogočalo velik osebni in poslovni napredek.

Odraščala sem brez očeta, bila sem edinka in ko mi je leta 2012 umrl stari ata, ki je imel zame veliko srce brezpogojne ljubezni, sem zelo trpela. Včasih sem občutila življenje kot boj in zelo sem se morala potruditi, da sem prišla do tistega, kar sem želela. Tapkanje mi je pomagalo preseči težke trenutke, ko sem bila na tleh. Znebila sem se strahov, ki me omejujejo, žalostijo in jezijo, zadnjih par let pa mi pomaga tudi Profesionalna Teslova fontana.

Že v mladosti sem imela težave s sklepi. V njih sem občasno čutila bolečine in imela slabšo gibljivost. Diagnoza še ni pokazala revme ali artritisa, laboratorjiski izvidi pa so že imeli nekaj odstopanj od normalnih vrednosti. Takrat sem kupila Zaper-Zaperino in ga še danes redno uporabljam. Zaper-Zaperino terapijo sem delala skupaj s klinčki in obema tinkturama, pelinovo in črni oreh, uživala pa sem tudi 'sveto trojico', mešanico ingver-kurkuma-čili po Nerininem receptu. Zelo hitro sem občutila olajšanje, kot da bi sklepi zaživeli, laboratorijski izvidi pa so se popravili. Moram reči, da sem pri Zaper-Zaperino terapiji zelo vestna, bioresonančne sonde pa vzamem v roke tudi vedno, ko sem utrujena. Njegova bioelektrika požene obtok, obnavlja telo, prežene mikrobe in prepreči, da bi se pojavile težave.

Nabavila sem si tudi Lakites. Njegov vibracijskih eliksir mi skupaj z Zaper-Zaperino, Profesionalno Teslovo fontano in v kombinaciji s tapkanjem pomaga polniti baterije in se obnavljati po napornem delu, pri katerem dam vse od sebe, ko pomagam drugim. Prepričana sem, da ima vsak izmed nas zmožnost doseči svoj notranji mir, zaživeti v radosti, veselju in ljubezni.

V osnovni šoli me noben predmet ni posebej zanimal, kasneje me je pritegnila kvantna fizika. V meni živi prepričanje, da obstaja še nekaj več kot naša človeška narava. Zato sem velika ljubiteljica EFT tehnike in Profesionalne Teslove fontane, ki mi obe odlično služita v osebne in poslovne namene. Bistvo EFT tehnike - tapkanja je trajna osvoboditev zgoraj naštetih čustvenih težav. Bistvo Profesionalne Teslove fontane in Schumannovih vibracij pa je energija neokrnjene narave.

Tapkanje in terapijo s Profesionalno Teslovo fontano, Geo-as in Zaper-Zaperinom uporabljata tudi moja mami in 91 let stara mama. Obe povesta o dobrih učinkih in počutita se zdravo.

Moja najljubša misel je: 'Pravilno naravnana miselnost, vztrajnost in hvaležnost te pripelje do vsega, kar si na tem svetu želiš. Težava si ti in rešitev si ti!' Pokličete me lahko na mojo telefonsko številko 051-780-724 in se naročite na individualno EFT terapijo.

gsm: 051 780 724

mojca@eft.si

https://www.eft.si/eft-mojca-nendl/

https://www.eft.si/

ZAPER – ZAPERINO z 8Hz in 30kHz uničuje VIRUSE, BAKTERIJE in PARAZITE vseh vrst. Osebna bioresonanca za vso družino. Razstrupite se in dvignite imunski sistem!

Interferenca in resonanca za energijski dvig Tesla-Zaper-Geo vibracije ALKIVITA Vitastas