Marko Muzlovič

Objavljeno dne:
Marko Muzlovič

Prihajam iz Postojne, sem finančnik, star 45 in že 20 let športnik. Rad igram tenis, redno tudi na tekmah v različnih ligah. Šport mi vrača ravnovesje po intelektualnem delu. Študiral sem ekonomijo in delam na proračunu, bilancah in plačilnem prometu. Skoraj ves delovni čas sem pred računalnikom.

Pred 6 leti se mi je okvaril vid, pri specialistu so ugotovili odstopanje mrežnice. Stanje je bilo že kar kritično, zato sem moral na kirurški poseg. Na očesni kliniki v Ljubljani me je operiral dr. Lumi, ki je odličen kirurg. Imel sem srečo, da je poseg uspel in oči so se popravile.

V oči si dajem kapljice ustekleničene morske vode, ki jo kupim v Baby centru, včasih pa tudi fiziološko raztopino. Drugih kapljic ne uporabljam, to se mi zdi najbolj naravno in najboljše in mi tudi najbolj pomaga, da se oči navlažijo kadar začutim, da so suhe in je to potrebno.

Zadnji dve leti imava s partnerko doma Profesionalno Teslovo fontano kot energijsko podporo. Cenim Teslovo fontano. Imava ga na posebnem mestu in po diagonali z Lakites. Odgovarjajo mi valovi, ki jih oddaja fontana. Prižgem jo vsako jutro in še kdaj po potrebi.

Doma imava tudi Zaper Zaperino za zaščito pred mikrobi. Partnerka zelo čuti učinek Zaper Zaperino. Poleg rednih tedenskih terapij za vzdrževanje dela skoraj vsak dan tudi 5 minutne zaper terapije na Schumannovi frekvenci za energijski pretok dneva. Pravi, da občuti pozitivno razliko.

Rada hodiva na morje, večkrat greva na obalo za par dni tudi pozimi. Obožujeva sonce in morje, to nama res veliko pomeni. Oba imava zahtevno in odgovorno delo in potrebujeva ravnovesje v vsem.

Moje življenjsko vodilo, ki se ga držim je, da si je treba najti ravnovesje. Vsaka dejavnost potrebuje kontrast, da se počutje uravnovesi. Uživam v tenisu in na morju.

Dodal bi še, da sva od Nerine izvedela kar nekaj zanimivosti glede vseh Tesla-Zaper-Geo naprav in še marsičesa.