Ingverjev obkladek za sklepe in stopala potegne ven bolečino, vnetje in oteklino

Objavljeno dne:
Ingverjev obkladek za sklepe in stopala potegne ven bolečino, vnetje in oteklino

Trenutno olajšanje

INGVERJEV obkladek potegne iz telesa BOLEČINO, VNETJE in OTEKLINO.
* S svojim blagodejnim učinkom proti vnetju, oteklini in za umirjanje bolečin je preizkušen že tisočletja v vseh svetovnih zdravilskih tradicijah vključno s kitajsko in ajurvedsko.
* Deluje HITRO in občutno.
* Pri kroničnih AVTOIMUNSKIH vnetjih pa ponavljamo INGVERJEV obkladek 2x tedensko, izmenično z ZELJNIM obkladkom.
Revma in artritis >>

Ingver zmiksamo

50-100 gramov zdrave in sveže korenike INGVERJA, to je velikosti marelice ali breskve olupimo in drobno NAREŽEMO na deski po dolgem in počez.
* Nato ga za 10 sekund ZMIKSAMO v zeliščnem sekljalniku ali multipraktiku.
* Časa ne prekoračimo, da se kovinska rezila ne segrejejo in oksidirajo zdravilnih učinkovin.
Ingver >>

INGVERJEV obkladek potegne iz sklepov vnetje, oteklino in bolečino. Pri kroničnih AVTOIMUNSKIH vnetjih ga ponavljamo 2 krat tedensko. Sicer pa po potrebi, ker zelo hitro pomaga.

Ingverjev sok

Z zmiksanim INGVERJEM imamo več možnosti:
1. Za OTEČENE in boleče NOGE ga nadevamo največ 50 gramov (velikost marelice) v staro bombažno nogavico ob GLEŽNJIH, prstih, peti in stopalu. Na tanko ga razporedimo in povijemo v plastično vrečko za čez noč podobno kot ZELJNI obkladek.
2. Nabavimo si plastično posodo za živila, ne večjo kot STOPALO. Noter damo pol zmiksanega INGVERJA (od 100 gramov), stopimo nanj s celim STOPALOM, preostanek pa nadevamo od PRSTOV do GLEŽNJEV. Čim začutimo senzacijo prijetnega ščemenja, dolijemo 2-3 litre vode, da se razredči in namakamo še pol ure.
3. Iz 100 gramov zmiksanega INGVERJA z roko iztisnemo obilje soka, ki ga priteče za cel štamperček. INGVERJEV sok nežno vtremo v boleče KOLENO, KRIŽ in KOLKE.
4. INGVERJEV sok lahko vmasiramo v NOGE in ROKE, RAMENA in VRAT, vse dokler ne začutimo ščemečo senzacijo, tedaj je učinek dosežen.
5.To je zdravilno tudi za DLANI in PRSTE v primeru ARTRITISA in REVME. Ker so to AVTOIMUNSKE motnje, za vzdrževanje in zavoro degenerativnih procesov redno ponavljamo vsak drugi dan.
Zeljni obkladek >>

Senzacija gingerolov

V vseh primerih lahko pri nanašanju zmiksanega INGVERJA občutimo ščemečo senzacijo v DLANEH in SKLEPIH. Ta traja največ pol ure in je zelo zdravilna.
* Povzročajo jo GINGEROLI, ki so glavna protivnetna zdravilna učinkovina INGVERJA med 400 ostalimi komponentami, ki delujejo s SINERGIJSKO podporo v smislu 1+1=3.
* Globoko v tkivih začutimo toploto in občutno globinsko cirkulacijo. Najprej se stopnjuje, potem pa pomirja in v pol ure izgine. Ostane pa prijeten občutek osvežitve, SKLEPI so bolj lahki in pomirjeni.
* Ko se senzacija ščemenja začne, v pol ure zagotovo naravno izzveni. V primeru da delamo INGVERJEV obkladek prvič ali pa smo naredili premočnega, ga razredčimo s štamperčkom vode, ki jo vlijemo pri gležnjih v nogavico.
* Reakcija se takoj pomiri, voda pa omoči tkiva, da lahko INGVERJEV sok prodre še globlje. Omočenje opravi tudi sam INGVERJEV sok, če imamo INGVERJEV obkladek dovolj dolgo, vsaj 30-60 minut. Lahko pa kdaj tudi čez noč enako kot ZELJNEGA.
* Senzacija je bolj umirjena, če k 50 gramom INGVERJA zmiksamo še manjši KROMPIR z obiljem SILICIJA.
* Rezine surovega KROMPIRJA so včasih dajali bolnikom z visoko telesno temperaturo čez nočna stopala in zjutraj ni bilo več vročine, zanesljivo deluje.
Kurkuma >>

Ingverjev obkladek lajša REVMO in ARTRITIS in zavira degenerativne AVTOIMUNSKE motnje. Je odličen za protibolečinsko in protivnetno vzdrževanje.

Moč ingverja

INGVER v stotinah študij klinično dokazano in preizkušeno zavira VNETNI COX encim.
* Zavira pa tudi LEVKOTRIENE >>, ki so generalno vpleteni v vse AVTOIMUNSKE in ALERGIJSKE reakcije.
* Vsebuje PROTEOLITIČNI encim ZINGIBAIN, ki pomaga razkrojiti zakisane beljakovinske ODPADKE ali 'amo' >>, ki je po ajurvedi vzrok vseh bolezni.
* Dobesedno jih skuri in razgradi, tkiva pa zadihajo.

* Zato je INGVERJEV obkladek enako pomemben kot redno uživanje INGVERJA.
* INGVER je eno redkih naravnih zdravil, ki nima prav nobenih stranskih učinkov in deluje ugodno na razplet prav vseh bolezni.
* Zaradi REDČENJA KRVI >> se ga odrečemo le par dni pred operacijo in po operaciji en mesec dokler jemljemo zdravila za redčenje krvi.
* INGVER lahko uporabljamo dolgoročno in vsakodnevno za vzdrževanje in pomoč pri naravnem samozdravljenju telesa v vseh možnih oblikah in načinih.
* Niso potrebne nobene prekinitve.
* INGVER prebavlja BELJAKOVINE in zmanjšuje SLADKOR v krvi in HOLESTEROL.
* Odpravlja ŽELODČNO bakterijo Heliobacter pylori, slabost in razjede.
* V želodcu lahko naredi toploto, kar je odlično, spijemo kozarec vode in se takoj pomiri.
* INGVER blaži ARTRITIS in REVMO vseh vrst.
* Črevesje razkužuje od PARAZITOV.
* Pomirja HISTAMIN >> in ALERGIJE.
* Na KOŽI zanesljivo odpravlja starostne temne madeže, tudi na obrazu. Vsak dan rahlo potegnemo po licih in čelu s sočno stranjo INGVERJEVEGA olupka, proč od oči.
* Če je koža ranjena, pa lahko skeli, zato nanašamo INGVER vedno samo na nepoškodovano KOŽO.
Paraziti in toksini >>

Meja uživanja

Dnevno lahko pojemo SUROVO koreniko INGVERJA velikosti ženskega palca.
* Skupaj s kruhom, zelenjavo, mesom ali prilogo.
* Lahko ga damo v krožnik postrežene juho namesto drobnjaka, popra ali čilija.
* Odličen je z BANANO, ga skoraj ne občutimo, le njegovo osvežilno aromo.
* Posušenega INGVERJA pa pojemo v mešanici 'Sveta trojica' skupaj s KURKUMO in ČILIJEM vsak dan pred ali po obroku vsaj četrt čajne žličke.
* Največ pa 1-2 žlički, lahko v več delih pri več obrokih.
'Sveta trojica' >>

INGVER je ena redkih zdravilnih rastlin za trajno uživanje za vse bolezni in brez stranskih učinkov. Celostno podpira vse vitalne funkcije, pomlajuje in vzdržuje vse dele telesa.

V medu in olju

Zmiksan INGVER tudi dajejo v med in vsak dan 1 žličko v čaj. Vsak teden naredimo svežega, sicer lahko splesni in se skvari. Enako velja za zmiksan INGVER v OLIVNEM olju, imamo ga za solate, pusto meso in priloge.
* Pripravimo manjše količine in vsak teden svežega.
* To je za varnost pred nevidno plesnijo in toksini.
* INGVER v medu in olju obvezno hranimo v hladilniku.
* Mikrobiološka neoporečnost je na 1. mestu, da lahko INGVER da od sebe vso svojo zdravilno moč.
Eikozanoidi >>

Zaper terapija

Redno delamo tudi ZAPER terapijo dr. Clark za uničevanje PARAZITOV. Lahki in prijetni KARBONSKI sondi ohranita toploto rok in krvni obtok. V krvi so imunske celice, zato je krvna cirkulacija zelo pomembna.
Zaper >>

Ingverjev obkladek za sklepe in ZAPER terašija dr. Clark za uničevanje PARAZITOV Vitastas

Alfa valovi

Schumannovi geo impulzi 8Hz Bionis in Bionizator usklajujejo obe možganski polovici za več samozdravilnih ALFA valov. Bistrijo misli in glavo, pomirjajo živčno-hormonski sistem in optimirajo vodenje življenjskih procesov iz MOŽGANOV.
Bionis >>

Ingverjev obkladek skupaj s Schumannovo frekvencpo 8Hz Bionis in Bionizator Vitastas

Lakites oscilacije

Večvalovni oscilator dr. Lakhovskega nagovarja celice na njihovih valovnih dolžinah in jim dovaja dodatno energijo, s katero lažje premagajo bolezen. Okrepljene celice močneje zanihajo v svojih izvornih oscilacijah in lažje izpodrinejo bolne celice.
Lakites >>

Ingverjev obkladek za samozdravljenje z Lakites večvalovnimi osvcilacijami dr. Lakhovsky VITASTAS

Teslov generator

V udobnem počitku ob Teslovem generatorju z naravnanostjo na blagor življenja sproščeno občutimo telo. Teslovi skalarni valovi obnavljajo ajurvedsko ravnovesje in po načelu sinhronicitete ali sočasnosti pritegnejo izpolnitev želja in življenjskih potreb.
Teslov skalarni val >>

Ingverjev obkladek za sklepe in stopala in Teslov generator Profesionalna Teslova fontana VITASTAS