Čudežna alkimija vitalnosti

Objavljeno dne:
Čudežna alkimija vitalnosti

Čudežna alkimija vitalnosti

Vse okoli nas je energija, ki ustvarja, ohranja in obnavlja. Brez nje ni življenja, saj se poruši fiziološko ravnovesje, kar pri človeku vodi do zakisanja, ame in parazitov, ki so končna oblika bolezni. K ponovni vzpostavitvi homeostaze pripomore Vibracijsko samozdravljenje, s katerim lahko posameznik naredi kvantni preskok v novo stanje, ki ne prinaša zgolj vitalnosti, temveč tudi zmožnost odstreti resnico življenja. O celoviti metodi za odpravo vzrokov in simptomov bolezni smo se pogovarjali z Nerino Darman, dipl.ing.kem.teh., raziskovalko Scumannove resonance in Teslovih skalarnih valov ter svetovalko z znanji džjotiša, klasičnega feng-shuija, ajurvede in psihosomatike.

Vibracijsko samozdravljenje >>

Vibracija poganja življenje, ki ni statično, ampak je živo. Za to je potrebna energija, ki vzpostavlja pravilno ravnovesje; ko je ni, telo zamre, saj se ustavijo vsi za življenje potrebni procesi.

Vzdrževanje homeostaze omogoča Vibracijsko samozdravljenje, ki se odraža v treh enako pomembnih in medsebojno povezanih delih. Prvi korak celostnega pristopa je hrana, drugi del gradi odnos do sebe in okolja, tretjega pa predstavljajo vibracijski pripomočki Tesla-Zaper-Geo.

S klikom na sliko preberite originalni članek v reviji Fashion Avenue >>

Čudežna Alkimija vitalnosti - Vibracijsko samozdravljenje v Fashion Avenue reviji

Surovi gradniki zaužitih hranil >>

Prva točka se dotika snovne ravni – tega kar zaužijemo. Po ajurvedi je ama, tj. na pol prebavljena hrana, ki se zakisa in se v obliki odpadnih kislin dolgoročno nalaga na šibke točke v telesu, osnovni telesni vzrok raznih bolezni. Zato je ključnega pomena vitalna presnova, ki jo spodbudimo z vsakodnevnim uživanjem raznolike surove zelenjave, ki zagotavlja manjkajoče gradnike, ki jih celice potrebujejo za svojo za svojo pomladitev in obnovo. Surove zeli prispevajo encime, da se hrana razgradi do konca, bistvene pa so tudi protivnetne učinkovine. »Antioksidantno spodbujanje popolne celične presnovebrez zakisanja in istočasno zaviranje vnetnega COX-encima je na en mah dostopno s terapevtskim uživanjem mešanice sveta trojica – kurkume, ingverja in čilija, pri čemer je dovolj že četrtina žličke na dan,« pove Darmanova in nadaljuje: »Če uživamo surovo zelenjavo, sveto trojico in tinkturo pelina in črnega oreha si lajšamo vnetja in bolečine, nevtraliziramo proste radikale in preženemo zakisanost ali amo, in s tem vse, kar kliče bolezen.«

Zavestni odnos do sebe in okolja >>

Drugi del Vibracijskega samozdravljenja je odnos, ki ga imamo do sebe kot tudi do našega okolja. Pri tem je največja vrednota, ki jo izpostavi gospa Nerina, iskanje resnice – satjam: »Tisočletja stara vrednota obsega vse točke življenja, od partnerstva do dela, in nam omogoča, da se ne pustimo zavajati raznim situacijam, ljudem ter tudi lastnim prepričanjem.« Iskanje resnice premosti nelagodne občutke, trpljenje in v končni fazi tudi bolezen, ker se ob in po stresnih situacijah naš živčni sistem manj iritira z adrenalinom, ki sicer pobere levji delež razpoložljive celične energije, ki jo telo rabi za metabolizem (da kvalitetno presnavlja) in za imunski sistem (da se učinkovito brani pred paraziti, bakterijami in drugimi mikrobi). Tako se hrana lažje prebavi v celoti in telo se lažje brani. S kvalitetno presnovo dobijo celice dovolj hranil, da telo ne sproža lažnega signala lakote, s čemer se obvarujemo prenajedanja in nepotrebnega obremenjevanja telesa in lažje izstopimo iz začaranega kroga. S pristopom globljega soočanja z resnico se osvobajamo adrenalinske reakcije, ki bazira na nagonski in nemalokrat izkrivljeni sliki življenja z ujetostjo v komaj dvajset odstotkov zavestnega odzivanja. »Ključnega pomena je v dobrem in v slabem ohranjati globoko notranje stališče santoše ali zadovoljstva, s katerim lažje premagamo težave in bolezni,« pravi Darmanova. Prava alkimija se skriva v tem, da naredimo korak naprej, oprostimo zamere in osvobodimo svoje srce vseh negativnih misli, ki obvladujejo našo zavest. Pri tem ni pomemben zgolj odnos do drugih, ampak tudi odnos do sebe, da svoji morebitni bolezni ali bolezni ne damo pravnomočnosti, ne verjammeo vanjo kot v sveto resnico, a jo razumemo le kot prehodni pojav, ki bo izzvenel, navsezadnje vse enkrat mine.

Vibracijske Tesla-Zaper-Geo naprave >>

Tretji del Vibracijskega samozdravljenja pa je podpora Tesla-Zaper-Geo vibracijskih naprav, ki pomaga premostiti adrenalinske in druge škodljive psihosomatske reakcije, ki narekujejo izčrpavajoč fiziološki odziv telesa in vodijo v bolezen. Človeški možgani najbolj interaktivno krmilijo naše telo, ko so uglašeni z energijskim bioritmom atmosfere in planeta Zemlja, to je z geo impulzi 8-10 Hz. Pod vplivom geo impulzov se vzbujajo alfa valovi, ki ugodno vplivajo celično spodbudo in fiziološke procese. Prav tako pa se izboljša medcelična komunikacija in krepi biopolje, da smo bolj trpežni, kadar smo pod telesnimi in čustvenimi obremenitvami. Vibracijski Tesla-Zaper-Geo pripomočki delujejo na energijski in informacijski ravni, po eni strani nam na predvzročni ravni pomagajo prestrukturirati življenjske situacije in po načelu sinhronicitete pritegniti v življenje želene dogodke, po drugi strani pa vibracijski valovi vseh vrst otrplim celicam (zaradi stresa in napačnega prehranjevanja) neposredno podajo val energije, da se zbudijo in bolj učinkovito delujejo. Recept se skriva v iskanju ravnovesja, da ugotovimo, kaj je resnično pomembno za nas, se v tej smeri brezpogojno naravnamo, verjamemo vase in se ne vdajamo negativnosti – to je alkimija vitalnosti, tista čudežna energija, ki pomirja in zdravi.

Vibracijsko samozdravljenje v Ljubljani >>

Samozdravilne vibracije v Sodražici >>

Alkimija vitalnosti Sveta trojica >>