ŽIVA HRANA in SOLARNA VODA

Objavljeno dne:
ŽIVA HRANA in SOLARNA VODA
  • Bioelektrični impulzi ZAPER-ZAPERINO terapije revitalizirajo telo in poleg vseh ostalih virusov, bakterij in parazitov uspešno odpravijo tudi kandido.
  • Za vzdrževanje zdravja in počutja v boju s kandido in boleznimi uživamo tudi s fotoni bogato SOLARNO vodo. Pripravimo jo tako, da vsak dan napolnimo steklen vrč z navadno vodo (lahko iz pipe ali pa studenčnico) in ga postavimo na sončno okensko polico, kjer vsrkava sončno energijo in se napolni s svetlobnimi fotoni. Tudi v dnevih brez sonca je ta postopek koristen, ker klor izhlapi, voda pa v vsakem primeru vsrkava fotone dnevne svetlobe tudi kadar ni direktnega sonca. Solarna voda je energijsko bogatejša in bolj zdrava, pomaga ustvarjati pogoje, v katerih se kandida in bolezni ne morejo razvijati.
  • Za odpravo kandide, izboljšanje počutja in vitalnosti ter okrevanje v bolezni pa je enako pomembno tudi uživanje surove hrane kot je na primer surova zelenjava. Bogata je z BIOFOTONI, ki so še finejša oblika fotonov kot v solarni vodi.

Redna protimikrobna Zaper-Zaperino terapija, uživanje solarne vode in surove zelenjave je snovna in energijska podpora k VIBRACIJSKEMU SAMOZDRAVLJENJU. Tesla-Zaper-Geo naprave vsaka na svoj način aktivirajo celične procese, za katere pa potrebujejo celice v končni fazi vitalne obnove še ustrezne gradnike na snovni ravni kot je na primer surova hrana.

Surova hrana je posebna kategorija hranil z učinki, ki jih kuhana hrana nima. Sem spadajo surova zelenjava, sadje, semena in oreški. Med surovo zelenjavo, ki jo lahko vsak dan zaužijemo kakšen košček med vsakim obrokom ali pa kot samostojno jutranje ali popoldansko encimsko in biofotonsko krepčilo, spadajo:

  • solate vseh vrst in regrat
  • brokoli in brstični ohrovt
  • por, hren, ingver, česen in čebula
  • rumeno in rdeče korenje, pastinak in peteršiljeva korenina
  • gomolji kot so bela in rumena koleraba, zelena, rdeča pesa, črna redkev, redkvica, topinambur (uživa se surov)
  • sveže zeli kot so lističi bazilike, žajblja, pelina, koriandra, peteršilja, origana, majarona in še mnogo drugih
  • divje rastline kot je čemaž.

Surova zelenjava je bogata z ENCIMI, ki jih kuhana hrana nima, ker so encimi beljakovine, ki se pri kuhanju skrknejo (podobno kot jajce na vročini) in izgubijo svojo encimsko vlogo, ostane pa samo hranilna beljakovinska vloga. Encimi so biološki katalizatorji, ki omogočajo, da vitalne bio-elektro-kemijske reakcije v telesu nemoteno potekajo. V sodelovanju z encimi prejmejo celične reakcije nujno potrebno aktivacijsko energijo, brez katere se ne sprožijo. Encimski primanjkljaj v telesu pomeni zastoj vitalnih procesov in oslabljeno celično moč.

Zato je košček surove zelenjave vsak dan vrhunski dodatek k hrani za celično aktivacijo.

Še posebej v času glavnega obroka je pomembno med obrokom zaužiti košček surove zelenjave. Njegova encimska vrednost pomaga pri presnovi in boljšemu izkoristku bioloških učinkovin iz hranil. Ključno pomembno je, da ga zaužijemo vsakodnevno. Košček surove zelenjave je odličen tudi neodvisno od obrokov. Na primer za jutranjo kuro razstrupljanja zaužijemo eno glavico dobro opranega brokolija, ali pa za popoldansko osvežitev je čudovita zdrava malica, ki na hitro poteši in povrne moč. Presenečeni ugotovimo, da je surov brokoli zelo prijetnega okusa in če zaužijemo dve-tri glavice se tako nalezemo njegove energijske svežine, da kar težko nehamo.

Surova zelenjava pa je bogata tudi z BIOFOTONI, to je svetlobna oblika življenjske energije, ki je lastna vsem živim celicam. Biofotoni so svetlobni katalizatorji, ki sprožajo celične procese in jih medsebojno uskladijo, ker so nosilci koherentne energijske strukture, informacij, komunikacije in inteligence. Višje razvita bitja in celice imajo za svoje delovanje zapletenih življenjskih procesov v svoji notranjosti uskladiščenih več biofotonov kot nižje razvite oblike življenja. Če se vrnemo k zelenjavi, ima surova zelenjava biofotonov v bogatem obilju, pri kuhanju pa jih izgubi.  Zato surova zelenjava alkalizira telo, kuhana pa ga zakisa enako kot vsa druga kuhana hrana. Še več krepčilnih biofotonov pa premorejo plodovi, ki jih zaužijemo sveže utrgane iz vrta oziroma kmalu po nabiranju.

Surova zelenjava in sadje sta v encimskem in biofotonskem smislu enakovredna. Sadje vsebuje več sladkorja, zato lahko po zaužitju precej poveča vsebnost sladkorja v krvi, ki se pri premalo gibanja pretvarja v maščobe, obenem pa reagira tudi z beljakovinami in jih v procesu GLIKACIJE zakrne in onemogoči pri opravljanju njihovih vitalnih nalog. Zato sadje uživajmo raje večkrat po malem in raje v času gibanja, še posebej, če gre za večje količine sadja. Surova zelenjava vsebuje zanemarljive količine sladkorja, zaradi njene vlaknaste strukture pa z njo naravno ne moremo pretiravati. Presnojedstvo je prehranjevanje s surovo hrano z obiljem oreškov in semen, ki je sicer zelo zdravo, vendar mora biti telo na to ustrezno pripravljeno. V kolikor ostanemo pri običajni prehrani, ki vključuje kuhane obroke (riž, proso, ajda in vse ostalo) je košček surove zelenjave po izbiri kot dodatek glavnemu in vsem ostalim obrokom biološka dragocenost za organizem brez primerjave.

ZAPER – ZAPERINO z 8Hz in 30kHz uničuje VIRUSE, BAKTERIJE in PARAZITE vseh vrst. Osebna bioresonanca za vso družino. Razstrupite se in dvignite imunski sistem!