AllergVin, alergije in bioelektrika

Objavljeno dne:
AllergVin, alergije in bioelektrika

Alergije so v najlepšem mesecu leta še posebej nadležne. Okrepimo se lahko z zelišči in bioelektriko Zaper in Bionis.

GOLOSTEBELNI SLADKI KOREN

Od zelišč izberemo golostebelni sladki koren, ki je koristen za povečanje pretočnosti pljuč in bronhialne sluzi in ima ugoden učinek na nos in žrelo. Lajša težave z astmo, kašljem in bronhitisom. Protivnetno deluje pri boleznih gornjega respiratornega sistema, ledvic, mehurja, želodca, pljuč in jeter, zato se izkaže tudi pri alergijah.

GLICIRZIN

V telesu golostebelni sladki koren normalizira kislinsko bazično ravnovesje in spodbuja izločanje želodčnega soka. Vsebuje ‘glicirzin’, ki lajša kašelj tako da spodbuja utekočinjanje sluzi in njeno izločanje.

Golostebelni sladki koren je uporabljal že Hipokrat, že stoletja pa je v Indiji zdravilna rastlina za celotno telo. Je dva metra visoka stročnica, ki prodre s koreninami osem metrov globoko.

ALLERGVIN

Naravno pridobljen izvleček golostebelnega sladkega korena je v bogatem obsegu skupaj še z drugimi zelišči v spagiričnem pripravku AllergVin. V izjemnem postopku namakanja zelišča v rdečem vinu pod posebnimi Sončevimi, Lunarnimi in frekvenčnimi vplivi, zelišče po filtraciji zažarijo v pepel in raztopljene minerale združijo s prvotnim pripravkom.

SPAGIRIKA

Ta starodavni spagirični postopek, ki je 250 let starejši od homeopatije, uporablja italijanski avtentičen spagirični laboratorij Erbenobili.si, spagirični pripravek AllergVin (in ostalih 160) pa je v Slovenji dosegljiv v Ervita d.o.o., gsm 070-680-851 Mateias in 051-866-002 Vannja.

BIOELEKTRIKA

AllergVin vsebuje poleg golostebelnega sladkega korena v originalni formuli za doseganje koristnih učinkov za celo telo še trpotec, koprivo, kamilico in MSM. Biološke učinkovine se vključijo v presnovo in regulacijo življenjskih procesov. Pot jim utremo z geo in zaper vibracijami, ki v telesu krepijo naravno bioelektriko, ki poganja tudi srce, mogane, mišice in vsa tkiva in celice.

BIONIS

Pri sebi imamo Bionis, ki oddaja geo impulze za izboljšanje presnove in izkoristka bioloških učinkovin. Zaper pa preko dveh ročk pošilja v telo frekvenčne zaper impulze, ki delujejo proti parazitom in izboljšajo bioelektrični potencial organizma, tako da je bolj odporen in lažje premaga bolezni.

ZAPER

Neposredno spodbudimo bioelektriko telesa z zaperjem slovenskega porekla Zaper-Zaperino, Zapper-Zapper, Zapper-3 in Zapper-Geo. Vsi od naštetih imajo KARBONSKE zaper sonde, tako da med terapijo ostanejo roke tople in prekrvavljene, poleg tega pa so eni redkih, ki imajo še ORIGINAL konstrukcijo po dr. Hulda Clark. Ustvarjajo ‘pozitivne off-set‘ zaper impulze, enako kot je delala raziskave in terapije za svoje paciente izumiteljica dr. Hulda Clark.

PARAZITI IN TOKSINI

Večina tujih dobaviteljev, ki jih tržijo slovenski prodajalci zaperjev, ne upošteva gornjega konstrukcijskega pogoja, ki je ključen za protiparazitno učinkovitost in energijsko funkcionalnost zaperja na eno baterijo. Zaper original uničuje parazite, ki izločajo toksine, ki dražijo telo in sprožajo histamin. Z odpravo parazitov se telo prečisti, tkiva zadihajo in so manj obremenjena in manj ‘alergična’.

HISTAMIN

V pretočnem stanju so tkiva manj nasičena s histaminom in zato bolj odporna na razne alergene.

Alergija je motnja ognjenega načela po ajurvedi, zato je koristno sproščanje v naravi, čist zrak, čista voda in naravna in neoporečna hrana s čim manj kemije (konservansi in umetni dodatki kot so E-ji, hidrogenirane maščobe). Skupaj z mentalno higieno, ki pomeni notranje čim dlje proč od ujetih misli, ki telesu jemljejo kisik.

BIOPOLJE

V domačem okolju Bionis ustvarja krepčilno mikroklimo in krepi biopolje, sprošča in poživlja, da se telo lažje znova resetira v zdravem fiziološkem ravnovesju ali homeostazi.

Vibracijska tehnologija je skupaj z zelišči mogočna podpora telesnim energijskim in fiziološkim sistemom.

Več o Zaper-Zaperino v spletni trgovini  >>

 

ZAPER – ZAPERINO protimikrobna osebna bioresonanca za vso družino