DELTA OCEAN za oceansko DELTA frekven?no terapijo

DELTA OCEAN za boljše spanje, razkisanje in prebuditev življenjskih potencialov

DELTA OCEAN ustvarja regenerativne DELTA valove za oceansko terapijo. Delta valovi OCEANSKE TERAPIJE usklajujejo delovanje srca in možganov. Sinhronizacija doseže vrhunec v trenutkih globokega spanja. V delta stanju spanja brez sanj se odvija prvinska regenerativna obnova telesa in duha. V odklopu mentalnih aktivnosti smo eno z virom. V neposrednem napajanju telesnih in duševnih moči se odvijajo samozdravilni procesi. Takrat smo eno z Bogom.

131.00 

Opis

DELTA OCEAN omogoča bolj sinhroniziran bioritem srca in možganov v nočnem počitku osvežuje vse telesne in duševne energijske plasti. Delta valovi omogočajo pospešeno regeneracijo in globinsko obnovo v bolezni in izgorelosti. Obnavljajo življenjski potencial, da se lažje prebudi in zaživi v polnem sijaju.

DELTA OCEAN je unikatna oceanska terapija z delta valovi, ki vibracijsko uravnavajo kislinsko-bazno ravnovesje in absorpcijo mineralov in življenjsko pomembnih elektrolitov. Vpliva na pravilno hidratacijo telesa in vzdržuje celični pretočni potencial. Pomirja in odpravlja simptome zaradi globoko zakoreninjenih vzorcev, da se lažje sprostimo in premagamo bolezen.

DELTA OCEAN stabilizira in osvežuje telesno biopolje in spodbuja notranji mir. Delta valovi vplivajo na usklajeno procesiranje in energijsko obogatitev vitalnih življenjskih funkcij.

DELTA OCEAN izboljša kvaliteto spanja, pomaga h globljemu spanju in da lažje zaspimo.
V nočnem počitku vpliva na regeneracijo in koordinacijo med posameznimi organi in življenjskimi procesi.
Telo  revitalizira v prvotno zdravo ravnovesje, usklajeno z naravnimi zakoni zdravja.
Usklajuje frekvenčni bioritem srca in možganov in izboljša srčno koherenco.
Pod vplivom delta valov se revitalizira delovanje srca in možganov.
Povrne se notranja in telesna moč in obnovijo potenciali vseh življenjskih področjih.
DELTA OCEAN za frekven?no vibracijsko oceansko terapijo
DELTA OCEAN za delta oceansko terapijo uskladitve možganskih impulzov, srčnega bioritma in dihanja z delta 1Hz frekvenco v nočnih intervalih delta spanja.

DELTA OCEAN je obenem delta bioenergijski pripomoček za oceansko terapijo z vibracijo morja kot vir življenja. Oceanska terapija je edinstvena in unikatna podpora organizmu tudi v najtežjem času okrevanja pri raznovrstnih izzivih. Vibracijsko izboljša pretok vode v telesu in absorpcijo elektrolitov, telo frekvenčno hidrira in mineralizira z energijo življenjsko pomembnih mineralov. Energijsko pomaga pri vzpostavljanju kislinsko-baznega pH ravnovesja, ki je osnova življenja in dobrega počutja. Poustvarja energijo morja in njegovih sestavin. Vzpostavlja pogoje za prvinsko obnovo psihofizičnih vitalnih življenjskih funkcij.

Regenerativni DELTA valovi oceanske terapije zgladijo neravnovesja, ki so se v telesu zgodila pri psihofizičnih preobremenitvah, boleznih, nezgodah in raznih telesnih in duševnih travmah. Krepijo in pomirjajo delovanje živčnega sistema in obnavljaja živčne celice. Energijsko spodbujajo celično aktivnost in prenos informacijskih impulzov po živčevju.

DELTA OCEAN deluje trajno vključen skozi vse leto brez da ga izklapljamo. Postavimo ga blizu svojega telesa na mizico v dnevni sobi. Odličen je tudi na nočni omarici, tako da smo vso noč v njegovi neposredni bližini. Lahko ga imamo ob robu postelje ali ob vzglavju, če nas moti lučka, jo obrnemo proč od sebe.

DELTA OCEAN ima ožji domet delovanja 70 cm v vse smeri. Dve 1,5 V okrogli bateriji (velikosti AA) zamenjamo vsak letni čas kljub temu da še nista prazni. Za lažjo orientacijo naredimo menjavo baterije vsak prvi pomladni dan, prvi poletni, jesenski in vsak prvi zimski dan. Tako se ohranja natančen spekter njegovega delovanja z delta valovi oceanske terapije. Ob strani je stikalo za vklop in rdeča lučka, ki z utripanjem okoli vsako sekundo signalizira delovanje oceanske terapije.

DELTA OCEAN pospešuje medsebojno energijsko usklajevanje med živčevjem, organi, tkivi, ožiljem, srcem, sklepi, kostmi ter imunskem in hormonskem sistemom. Vrača ‘homeostazo’, to je vibracijsko urejeno delovanje organizma pred nastopom motnje. Oceanska terapija je dobrodošla v primerih akutnih in kroničnih bolezni in energijskih neravnovesij vseh vrst.

DELTA OCEAN pomaga premostiti težke trenutke še tako hudega nelagodja na telesni in čustveni ravni. Je prijatelj v hiši in nepogrešljiv za globinsko regeneracijo in obnovo forme. Življenjske preizkušnje vsakodnevno bolj ali manj izčrpajo telesu kisik in energijo, ga oropajo mineralov in ga izsušijo, pri tem pa porušijo kislinsko-bazno ravnovesje. Telo se lokalno zakisa na mestih največjega pritiska, določeni deli telesa pa lahko zbolijo, na njih se naselijo paraziti s svojimi toksini.

DELTA OCEAN je blagodejen tudi pri otrocih in starejših ljudeh. Pomaga pri pomirjanju notranjih napetosti, življenju pa vrača umirjeno dinamiko in zdrav bioritem. Dobrodošel je za vsakodnevno krepitev forme in odpravljanje bolezni in telesnih bolečin.

DELTA OCEAN ustvarja v našem domu zdrave življenjske pogoje in je čudovito darilo sebi ali komu, ki ga imamo radi.

DELTA OCEAN nam zagotavlja, da je morje kot vir življenja ves čas z nami z vsem svojim bogastvom mineralov, kisika, vode in energije, ki krepi živčni sistem in celotno telo.

Vsake 3 mesece zamenjamo dve 1,5 V okrogli bateriji (velikosti AA) Dimenzije so 13x7x3cm (garancijska doba je 1 leto).

Več o DELTA Ocean >>

Oceanska terapija >>

Članek Delta Ocean >>