Vily Vizor

Objavljeno dne:
Vily Vizor

Rojena sem v bližini Kumrovca, kjer sem končala osnovno šolo. V ekonomsko šolo sem se vpisala v Zagrebu in se po končanem drugem letniku odpravila k sestri Kanado z vsemi dokumenti za delo v tujini. V Kanadi sem dosegla naziv medicinske asistentke in delala v več bolnišnicah skupno kar 34 let.

Pri 21.letih sem zbolela, izgubljala sem težo in apetit. Moje desne ledvice se ni dalo več rešiti, zato so mi jo kirurško odstranili. Naučiti sem se morala živeti brez ene ledvice. Že vse življenje me privlačijo samozdravilne vibracijske naprave. Imam prav vse vrste naprav, profesionalni Teslov generator, velik dr. Lakhovsky oscilator, Zaper in Bionizator. V Kanadi sem naročena na revijo Misteriji in spremljam Tesla-Zaper-Geo naprave in mnoge zanimivosti Slovenije.

Leta 1983 sem v Kanadi prvič srečala Zorana, ko pa se je leta 1990 vrnil v Kanado za stalno, sva postala par.

Lansko leto sva se preselila v stanovanje v Burlingtonu ob jezeru Ontario, ki je sedemkrat večje od Jadranskega morja. To je tretje največje jezero v Kanadi. V večstanovanjski hiši imamo v pritličju telovadnico, družabni prostor in celo bazen. Rada kuham in uživam v družbi. Sem upokojena, zanima me alternativna medicina. Dve hčeri sta se že osamosvojili.

Sedaj občasno delam kot prevajalka za naše delavce v Kanadi, ki potrebujejo uradne prevode zaradi poškodbe na delu ali v prometni nesreči. Pomagam jim s profesionalnimi prevodi pripraviti vse vloge, ki jih potrebujejo zaradi odškodnine.

Delati dobro na način, ki ti je blizu, je hrana za dušo.

Oba z možem sva zdrava, zahvaljujoč tudi mnogim vibracijskim terapijam, ki jih bolj ali manj redno uporabljava že ves čas.

Moj moto je: ‘Drži se svetle strani življenja’.

Tudi v težavah se nikoli ne obrni na temno stran.

Življenje ima za nas pripravljene tudi naloge, ki nam niso najbolj všeč, a jih moramo oddelati in pokazati svoj stav, voljo, naravnanost in odnos. Potem lahko resnično stopiš korak naprej.

Za pogovor in nasvet me lahko pokličete po skajpu: vily ali pa mi pišite na mail: vizor1@yahoo.com

 

BIONIZATOR za kapilarni pretok, prekrvavitev možganov, trdnejše kosti, proti osteoporozi in za hitrejše celjenje kosti pri poškodbah

 

ZAPER-ZAPERINO protimikrobna osebna bioresonanca za vibracijsko samozdravljenje z ORIGINAL ‘pozitivnimi off-set’ zaper impulzi uniči PARAZITE, viruse in bakterije po dr. Clark