Samozdravilne vibracije SODRAŽICA v sredo 22.5.2024 ob 18h

DOBRODOŠLI v Sodražici v sredo 22.maja 2024 ob 18h v lepem naravnem okolju s streho na Slemenski ulici 17, 1317 Sodražica!

SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE pomenijo popolno okrevanje na vseh nivojih, pri katerem simptomi izginejo in živimo polno življenje, kot da motnje ni. Kadar pa se v letnih bioritmih simptomi bežno še nakažejo, pa se že v kali naučimo učinkovitih prijemov, da se več ne razvijejo v bolezen.

Za namen odprave bolezni in simptomov se na srečanjih SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE poslužujemo terapij z vibracijskimi samozdravilnimi napravami legendarnih izumiteljev, ki so trajno aktivne v času srečanja in smo v 2- urni terapiji v času srečanja deležni vseh njihovih blagodejnih in krepčilnih učinkov:

 • TESLOV GENERATOR za povrnitev globinskega ravnovesja telesnih sistemov na predvzročni ravni

 • Večvalovni dr. Lakhovsky oscilator LAKITES za celično spobudo in aktivacijo proti boleznim

 • Schumannov resonator geo impulzov BIONIS in BIONIZATOR za medsebojno koordinacijo organov in tkiv

 • Dr. Clark protimikrobna in protivnetna terapija ZAPER-ZAPERINO za odpravo končnih povzročiteljev bolezni in njihovih toksinov

Na srečanjih uživamo in spoznavamo sveže sezonske zeli in naravne antioksidante s posebnimi biološkimi učinkovinami, privoščimo pa si tudi različne krepčilne napitke. Pristopamo kočljivi tematiki medsebojnih odnosov, življenjske naravnanosti in ajurvedske doktrine za povrnitev zdravega počutja in okrepitev organizma. Posežemo v starodavne zakladnice znanja in sodobne raziskave ter jih v pravilni luči uporabimo za razrešitev neželenega stanja.

Na vsakem srečanju obravnavamo vedno nove, zelo učinkovite in sorazmerno preproste prijeme vseh vrst za posamezne vrste težav, ki imajo velik in daljnosežen učinek. Za delikatne vidike zdravja in bolezni si ogledamo celostno sliko regulacijskih procesov organizma in se priučimo pravilnega ravnanja za okrevanje glede na trenutno stanje, ki se lahko spreminja.

Pristop obravnave na srečanjih je individualen in vsakič unikatno pripravljen glede na potrebe prisotnih, vendar diskreten, da se ne osebno ne izpostavlja nikogar. Program se iz srečanja v srečanje nadgrajuje in se ne ponavlja. Vsakič dodamo nov gradnik v razumevanju in ukrepanju glede na posamezne vrste bolezni in simptomov, ki se skupaj sestavljajo v pretočno melodijo globinske obnove življenja in ustvarjajo zdrav temelj za trdno zdravje.

Priporočljiva je redna udeležba na pomladnih / jesenskih srečanjih SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE zaradi nadgradnje okrevanja, spremljanja stanja ter aktivne podpore za vzdrževanje doseženega zdravja in počutja.

Z rednimi srečanji SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE dosežemo učinke:

 • bolezni izgubljajo svojo moč, bolečine in simptomi se vse manj pojavljajo
 • individualno soočanje s simptomi, da se več ne razvijejo v bolezen
 • več vitalne energije in manj obremenjeno počutje
 • celosten pristop k vzrokom bolezni pri njeni predvzročni korenini
 • učinkovito razstrupljanje in povrnitev zdrave mlečnokislinske presnove
 • ugodno razreševanje vsakodnevnih težav na čustvenem in mentalnem nivoju
 • duševno osvobajanje preteklih travm, da čedalje manj motijo zdravje in življenje
 • bolj pretočne medsebojne odnose in življenjsko spodbuden odnos do sebe
 • postopno ozdravitev na vseh nivojih

PRIJAVA za sredo 22.maja 2024 ob 18h >>

.

Za prijavo na skupinsko srečanje SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE v Sodražici vpišite svoje podatke in jih pošljite po e-pošti ali pa jih sporočite po telefonu:

Ime in priimek:

Gsm:

E-pošta:

Kateri simptomi in bolezni vas zanimajo:

Svojo prijavo in simptome za predhodno pripravo individualnega programa lahko sporočite po telefonu in e-pošti:

Srčno vabljeni na srečanje SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE v prelepo Sodražico, začnemo točno.

Dobimo se v sredo v Sodražici!

Cena srečanja SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE v Sodražici je 10 eur, poravnate jo lahko ob prihodu na srečanje.

SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE lahko vključujejo tudi izčrpen osebni pogovor po telefonu, pri katerem iz novih zornih kotov spoznate svoje simptome in prejmete osebne napotke za učinkovito soočanje in odpravo težave. Telefonska spremljava stanja za redne udeležence lahko poteka tudi vedno med enim in drugim srečanjem.

SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE igrajo krepčilo melodijo, ki spravi v pretok zastale energije in vsestransko obnavlja življenje. Podarjajo krepčilni žarek, ki prodre skozi dušo in telo in povrne moči na vseh področjih in za vso družino. Prebuja upanje in ljubezen, celice prežari s svetlobo in jim podari naravno intonacijo veselja in sreče.

Srečanja SAMOZDRAVILNE VIBRACIJE vodi Nerina Darman, diplomiran inženir kemijske tehnologije, ajurvedska, feng šui in džjotiš svetovalka, raziskovalka, predavateljica in avtorica dveh knjig: Blaženost Bivanja in Iskra izvora (ki sta izšli leta 2001 in 2001), ki se dobita v knjižnicah.

POLIAMINI v pravem siru in Teslovi generatorji za zdravo počutje VITASTAS Tesla-Zaper-Geo ALKIVITA